Tradiční kváskový pšenično-žitný (50/50) chléb vyráběný podle vlastní receptury.

Chléb, obsahující 100% dýňových semen, je typický svou žlutou barvou.

Chléb inspirován Toskánským pečivem. Skládá se ze semen dýně, slunečnice a lnu. 90% pšenice a 10% žita.

Typický italský sandwichový chléb pečený na olivovém oleji.

Italské bílé pečivo typické různorodým tvarem. Zachována je pouze gramáž.

Štrúdl připravujeme z loupákového těsta a tím je unikátní.

Třikrát překynuté buchty s náplní.

Plněný šnek z těsta s pořádnou dávkou dobrého másla.

Tradiční smažená na sádle.

Tradiční máslový mazanec plněný rozinkami a sypaný mandlemi.

Máslová brioška podle francouzské receptury. Doporučujeme jako burgerové bulky.

Tradiční kváskový pšenično-žitný (50/50) chléb vyráběný podle vlastní receptury.

Vyrábíme ve dvou variantách: kulatý a oválný.

Kratší espresso. Od klasického espressa se liší pouze dobou extrakce a množstvím.

Italské kafe, které připravujeme ze 7g pomleté kávy, extrakcí trvající 22-24s.

Tzv. „dlouhé espresso“. Jedná se o espresso dolité vodou v poměru  1:5. Dolévá si host sám, dle potřeby.

Neboli dvojité espresso (ang. double shot). Obsahuje dvakrát více kávy a vody než klasické espresso.

Kávový nápoj skládající se z kávy, horkého mléka a mléčné pěny.

Jedná se o horké mléko s vrstvou espressa doplněné mléčnou pěnou.